Granitstolpar ett vackert tillskott i trädgården

Granitstolpar i grov, hand-huggen eller exakt bearbetning. Den vackra graniten ger inlägg, karaktär, charm och styrka till alla landskap. Från rustika grindstolpar, stängselstolpar och lyktstolpar till cylindriska pollare, kan vi ta fram det du behöver, inom en tidsram och budget som är hållbar. Vi kommer också efter förfrågan anpassa, gravera eller installera hårdvara så som du vill. Granitstolparna ger en välkomnande och tidlöst vacker infart till fastigheten. Stolparna används också i offentliga miljöer för avgränsning av olika områden eller för att hindra fordonstrafik på gågator. Dessa granitstolpar kan vara fristående, sammanlänkade med metallrör eller kedjor, integrerade i murar eller varför inte hålla en grind på plats.

Stolpar av granit går att få tillverkade i fyrkantigt och runt utförande även kallade pollare och de kan vara råkilade, krysshamrade eller flammade. Stolparna går att få i de flesta granitsorter.

Montering av granitstolpar

Monteringen av stolparna sker genom att en tredjedel av stolpen grävs ner i marken för stabilitet. Man kan också sätta stolparna i betong eller använda sig av många andra lösningar.

Europeisk grå/vit granit
20 x 20 cm –  Ring för prisuppgifter
30 x 30 cm – Ring för prisuppgifter
40 x 40 cm – Ring för prisuppgifter
40 x 40 cm – Ring för prisuppgifter

Granitstolpar